Des que comença a fer les seves primeres fotos amb sis anys, Jacques Henri Lartigue (Courbevoie, 1894 - Niça, 1986) es proposa capturar l'espontaneïtat, la innocència, la sinceritat, el joc i l'alegria de viure. Podríem dir que tota la seva obra es caracteritza pel desig d'escapar de la gravetat, de fugir dels contratemps i de superar totes les contrarietats. I ho fa captant imatges del món que l'envolta –dones boniques, jocs d'infància, automòbils, avions, esportistes en competició...– que reflecteixen la modernitat del canvi de segle i un estil de vida que l'acompanyarà sempre.

La visita dinamitzada s'adapta als diferents nivells escolars i es planteja a partir del diàleg entre l’educador i els alumnes. Els materials didàctics conviden els participants a observar i a analitzar, alhora que permeten establir relacions entre la seva experiència i les fotografies de l’exposició. Les imatges de Lartigue ens mostraran com es poden donar noves visions de l'entorn amb punts de vista agosarats i que els temes quotidians poden adquirir un renovat interès quan el fotògraf els copsa des de posicions insospitades.


+INFO  cliqueu aquí

ON

CAIXAFORUM

TARRAGONA

[veure mapa]


DESTINATARIS 

CM i CS d'EP, ESO, CF, BAT,

GENT GRAN,

PÚBLIC GENERAL


PARTICIPANTS 

grup-classe /

màxim 30 alumnes

  

DURADA 

1 h 30 min


PREU 

24 € per per grup


INFORMACIÓ I RESERVES

CAIXAFORUM

TARRAGONA

T 977 249 871Del 9 de maig al 19 d’agost de 2012

> VISITA DINAMITZADA A L’EXPOSICIÓ


> > VEURE VIDEO DE LES VISITES DINAMITZADES


Exposició de l’Obra Social

“la Caixa”

La meva cosina Bichonnade. 40, Rue Cortambert, París, 1905. Fotografia de J H Lartigue © Ministère de la Culture – France / AAJHL.