ON

TARRAGONA

(lloc per determinar en funció de la ruta escollida)


DESTINATARIS

Públic familiar, gent gran, educació en el lleure i centres educatius: EI (P4, P5) EP, ESO, ED.ESP.


PARTICIPANTS

grups concertats prèviament

màxim 30 participants 


PREU 

-CENTRES EDUCATIUS:

OPCIÓ 1 (2h):

- PREU SUBVENCIONAT per als alumnes de Reus i Baix Camp: 4 € per alumne / 80 € grups inferiors a 20 participants.

- RESTA DE GRUPS: 4,25 € per alumne / 85 € grups inferiors a 20 participants.


OPCIÓ 2 (2h30’):

- PREU SUBVENCIONAT per als alumnes de Reus i Baix Camp: 4,5 € per alumne / 90 € grups inferiors a 20 participants.

- RESTA DE GRUPS: 4,75 € per alumne / 95 € grups inferiors a 20 participants.


OPCIÓ 3 (3h30’):

- PREU SUBVENCIONAT per als alumnes de Reus i Baix Camp: 6,25 € per alumne / 125 € grups inferiors a 20 participants.

- RESTA DE GRUPS: 6,5 € per alumne / 130 € grups inferiors a 20 participants.


INFORMACIÓ I RESERVES

  1. 1.Ompliu el formulari de

PRE-RESERVA (veure més avall)

  1. 2.En breu contactarem amb vosaltres per CONCRETAR la reserva

  2. 3.Finalment rebreu la CONFIRMACIÓ de la RESERVA


CÒDOL EDUCACIÓ

codol.educacio@tinet.cat

T 977 327 362


RECOMANACIONS

- Porteu gorra

- Si voleu passar un dia a Tàrraco us recomanem començar per l’activitat teatralitzada al Fòrum, dinar, i fer la ruta per Tàrraco pas a pas o l’activitat Desperta Tàraco comencen els ludi! Contacta’ns o posa-ho al formulari de pre-reserva i t’ajudem a organitzar el dia!


> VISITA  GUIADA PER TÀRRACO

+
 

Farem un recorregut per la part més monumental de l'antiga Tarraco romana (visita a la maqueta, les muralles, el Fòrum Provincial, el Circ i l'Amfiteatre). Els participants, més enllà de l'estructura física de la ciutat, seran capaços de sentir el batec de la vida d'aquella gran ciutat que va ser Tàrraco. Amb l'ajut de materials de suport i dinàmiques educatives descobrirem amb profunditat el patrimoni d'una manera lúdica, però a la vegada rigorosa. Assimilarem continguts relatius a cada monument de manera integral i els relacionarem entre si, adquirint una perspectiva genèrica molt completa de la societat romana

En funció del temps i interessos adaptarem el recorregut a les vostres necessitats. Contacteu-nos i us farem la ruta a mida. Us expliquem les 3 propostes bàsiques: 

 

Opció 1. Amfiteatre i circ (2h)

Coneixerem el món romà i la vida a Tarraco, descobrint primer l’amfiteatre i els seus secrets i recreant els grans espectacles que s’hi duien a terme. Després ens encaminarem cap al circ per conèixer de primera mà els espais on es realitzaven les curses de bigues i quadrigues. (Punt de trobada a l’amfiteatre).


Opció 2. Muralles, circ i amfiteatre (2h30’)
En primer lloc i amb l’ajuda de la maqueta, descobrirem l’estructura i la història de la ciutat romana de Tarraco. Un cop situats descobrirem les muralles, el temple d’August, el circ i acabarem a l’amfiteatre, sentint la vida romana que encara batega a la ciutat. (Punt de trobada al Portal del Roser).

 

Opció 3. Completa! (3h30’)

Versió completa! Es pot fer durant tot un matí o matí i tarda. Ens situarem amb l’ajuda de la maqueta, descobrirem la història i l’estructura de la ciutat romana de Tarraco, recorrerem el recinte de la falsa braga i les muralles romanes, el temple d’August a la plaça de la seu, la plaça del fòrum provincial, el Pretori a la plaça del rei, accedirem al circ i finalment baixarem i acabarem la ruta a l’amfiteatreCONTACTEU-NOS I ADAPTAREM LA RUTA AL VOSTRE GUST!