Cornelius i Aemília us acompanyaran pel Fòrum de la Colònia, mostrant amb tot detall i realitat virtual la ciutat romana.
Grups a convenir. MÉS INFO>cornelius_i_aemilia_pg.html
Descobrim la Casa Canals de Tarragona, construïda a la muralla romana, un dels palaus del XVIII més impressionants i ben conservats. 
Cada primer dissabte de mes i grups a convenir MÉS INFO>casa_canals.html
Passeu una tarda en família. Una immersió a la història vivencial i lúdica.  Tota una experiència que no us podeu perdre!
Grups a convenir. MÉS INFO>

cambrils_vespres_llosa.html
Amb una visita teatralitzada descobrirem els racons més bonics i sorprenents de Cambrils,  amb un tast de productes de la terra.  
Grups a convenir. MÉS INFO>
 
cambrils_vespres_vila.html
Un recorregut per l’exposició “Eduard Toda, de Reus al món” per descobrir l’apassionant i apassionada vida d’aquest fill il·lustre.
Cada dissabte a les 18,30 h i grups a convenir. MÉS INFO>
eduard_toda.html

Entre tast i tast dels millors vermuts de Reus coneixerem els principals espais emblemàtics que n’expliquen la història. 
Cada darrer dissabte de mes i grups a convenir. MÉS INFO>ruta_vermut.html

Conèixerem la Prioral i el Campanar, com a caixa de ressonància dels dos instruments més grans de la ciutat, les campanes i l’orgue.
Dissabte 26 de novembre 11h i grups a convenir. MÉS INFO>
la_prioral_ressona.html
-VISITA DINAMITZADA A SIURANA
Dates: dissabtes i diumenges a les 12h
Amb una visita amena i rigorosa aprendrem a llegir i valorar un paisatge, com era la vida dels sarraïns, com es van formar les muntanyes espectaculars, coneixerem els missatges publicitaris que impactaven als siuranencs de l’edat mitjana... I tot a través de les històries de la història
MÉS INFO>
siurana_pg.html

-VISITA TEATRALITZADA A SIURANA
Dates: 2n dissabte i 2n diumenge de mes a les 12h.
Viurem en la pròpia pell el món llegendari de Siurana. Des de la famosa llegenda de la Reina Mora, fins a altres històries i contalles més desconegudes. Captius, traïdors, trobadors, donzelles, sants i reis, seran els protagonistes de la visita i en sentirem el seu batec en un entorn privilegiat
MÉS INFO>
siurana_pg.html
La història amb olor de peix, de mar i d’estopa d’aquells temps passats de Cambrils i el moll. Finalitzarem amb un petit refrigeri.
Grups a convenir. MÉS INFO>
cambrils_vespres_port.html
Amb una visita teatralitzada descobrirem una de les joies modernistes de Reus. S'acaba amb un vermut i un concert.
Cada tercer dissabte de mes i grups a convenir. MÉS INFO>
institut_pere_mata_pg.html

Tot passejant coneixerem el paisatge, les pintures de Joquim Mir i els textos literaris de Marià Manent. Un passeig amb els sentits de la natura a l’art.
Grups a convenir. MÉS INFO>ruta_mir_manent.html
A la Prioral de Sant Pere de Reus, escoltant històries i campanes recordarem les persones que ja no hi són. No hi faltaràn castanyes, panellets i un traguet de vi dolç. 
29/10 i 1/11. HORARIS I MÉS INFO>prioral_tots_sants_2016.html