DIBUIXA’M REUS  és un projecte en el qual hi han participat quinze escoles de la ciutat de Reus, amb l’objectiu que els nens i nenes APREHENGUIN la ciutat, la facin seva a través dels llapis i els colors! Un diàleg entre l’ART, LA PEDAGOGIA I EL PATRIMONI amb un resultat sorprenent: un llibre artístic “Reus de la mà dels infants” què és una guia del patrimoni de la ciutat amb més de 200 il·lustracions dels nens i nenes de segon i tercer de primària. Acompanya la guia  un PLÀNOL de la ciutat amb adhesius.


En les sessions que els infants dibuixaven el patrimoni hi van participar alumnes d’il·lustració de l’Escola  d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. Artistes que en processos paral·lels també descobrien el patrimoni i el dibuixaven al costat dels infants.  Itineraris entrecreuats que han enriquit l’experiència.


Els infants han dibuixat 80 elements patrimonials de la ciutat. Amb la producció de 1400 dibuixos. La meitat dels quals es poden veure en l’exposició  “UN JOC DE MIRADES. ART, PEDAGOGIA I PATRIMONI”


Aquesta guia amb el plànol esdevé un recurs didàctic disponible per a ser utilitzat a les escoles per fer la descoberta de la ciutat de la mateixa manera que qualsevol família de Reus o de fora que ens visiti i vulgui deixar-se guiar per les mans i els ulls  dels infants.