> RUTA PELS CAMINS DE L’ART RUPESTRE DE CAPÇANES

ON

Recorregut pels conjunts rupestres dels barrancs de La Vall i La Parellada

[mapa]


DATES

CAL RESERVA PRÈVIA.

Podeu omplir el formulari del peu d’aquesta pàgina


DESTINATARIS 

CENTRES EDUCATIUS


PÚBLIC FAMILIAR I ADULT,

GRUPS CONCERTATS: VEURE AQUEST ENLLAÇ


DURADA 

3 h aproximadament


PREU

3 € per alumne

(grups inferiors a 20 alumnes 60 €)


MÉS INFORMACIÓ I

RESERVES PER A GRUPS CONCERTATS

codol.educacio@tinet.cat

T 977 327 362


RECOMANACIONS

Es tracta d’una excursió de dificultat baixa. Porteu calçat adequat.


ORGANITZA

AJUNTAMENT DE CAPÇANES


Un dels elements del patrimoni més desconegut i, al mateix temps, més fascinants del Priorat són les seves pintures rupestres i la petja que els primers humans van deixar-hi en temps ben remots. 


Les valls de Capçanes acullen un tresor en forma de pintures rupestres, un referent per la seva singularitat i per la quantitat: representa la major concentració de pintures –en un radi de 2km–  de tot el país.


Es tracta d’un conjunt de 19 jaciments situats en tres barrancs a camí de la serra de Llaberia, de gran qualitat artística i sorprenents –fins i tot pels mateixos experts- per la seva temàtica. És el cas del mural batejat com “La matança”, l’escena dinàmica d’una matança humana que és tota una raresa en l’art llevantí.


Us esperem per descobrir què ens comuniquen les veus més antigues del nostre passat en un dels entorns més bells de Catalunya.


Una visita rigorosa, apassionant i lúdica, adequada per a tots els públics i que integra art, cultura, natura, paisatge i, segur, algunes sorpreses que no us espereu.