> ENS FASCINEM AMB LA TECNOLOGIA I DESCOBRIM L’ART ELECTRÒNIC

VISITA DINAMITZADA A L’EXPOSICIÓ

“APROXIMACIONS CREATIVES”

Col·lecció BEEP D’ART ELECTRÒNIC.


L’exposició “Aproximacions creatives a la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic” és la primera presentació de la col·lecció privada d’art electrònic i digital més important d’Europa, exposada pràcticament en la seva totalitat. Mig centenar d’obres que reflecteixen les principals tendències de l’art electrònic i digital: l’art interactiu a l’art sonor, passant per la robòtica i el bio-art. L’art electrònic subverteix la relació estàtica entre obra i espectador, convidant al públic a acostar-se a les peces i interactuar amb elles. 


Des de les investigacions pioneres d’Evru, Waldo Balart i Luís Lugán fins a les obres d’alguns dels artistes contemporanis més destacats a escala internacional com Rafael Lozano-Hemmer, Daniel Canogar, Christa Sommerer & Laurent Mignonneau i Charles Sandinson, la Col·lecció BEEP reflecteix les transformacions de la nostra societat a causa de la introducció de la tecnologia en tots els àmbits de la vida quotidiana. 


“Aproximacions creatives a la Col·lecció BEEP d’Art Electrònic” subratlla el poder emancipador de l’art interactiu i té com a propòsit apropar el públic a les obres de forma empàtica i didàctica alhora.

DESTINATARIS 

  1. 1.PÚBLIC GENERAL:

dissabtes a les 18 h

Grups CONCERTATS concerteu prèviament dades


2. CENTRES EDUCATIUS

CM i CS de l’EP, CF, ESO, BAT,  educació especial, educació en el lleure VEURE AQUÍ


  

DURADA 

1h


LLOC

Museu de Reus, Raval Sta Anna, 59.


QUAN

CADA DISSABTE A LES 18 HORES

FINS EL 29 DE MARÇ 2017CÒDOL EDUCACIÓ

codol.educacio@tinet.cat

T 977 327 362


COL·LABOREN

  1. -TICNOVA - BEEP

  2. -laAgencia

  3. -The New Art Fundation